Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Vi søger en skarp praktikant med gode kommunikationsevner til at producere politiske analyser og artikler til vores hjemmeside. Du vil derudover bistå i planlægningen og afviklingen af arrangementer samt få kendskab til den daglige drift af vores sekretariat.

Tiltrædelse: 1. september 2018 eller snarest derefter.

Opgaver:

  • Udarbejdelse af indhold til Selskabets hjemmeside i form af minianalyser og briefs med udgangspunkt i nye udenrigspolitiske tiltag samt tilgængelige rapporter
  • Kommunikationsarbejde i forbindelse med møder og events, herunder annoncering og videointerviews med oplægsholdere samt udarbejdelse af artikler til hjemmesiden og den danske presse
  • Research og udarbejdelse af oplæg til DK4 programmet Uffe og Mogens om Verden
  • Research og udarbejdelse af oplæg til podcasten VERDEN BRÆNDER?
  • Logistik og support i forbindelse med Selskabets møder og events

Hvem søger vi?

Du har et bredt kendskab til udenrigspolitik og internationale forhold, gode analytiske evner og udpræget flair for skriftlig kommunikation på dansk og engelsk. Du følger med i de store politiske debatter, og du formår at formidle komplekse emner på en præcis og forståelig måde. Du har en skarp pen og ved nøjagtig, hvor kommaet skal stå.

Som person er du kvalitetsbevidst og trives med at arbejde selvstændigt. Samtidig er du ikke bleg for at give en hånd med i den daglige administration og til vores arrangementer.

 

Hvad tilbyder vi?

Stillingen er ulønnet, men du bliver en del af et lille og engageret team, der brænder for udenrigspolitik og internationale forhold. Såfremt du er i gang med en videregående uddannelse, vil der være mulighed for at få merit for praktikopholdet.

Da du vil indgå i et tæt samarbejde med direktøren, vil du få direkte feedback på dine analyser og din skrivestil. Formålet med praktikopholdet er således, at dine analytiske og kommunikative evner udvikles i løbet af semesteret.

Endelig vil du opnå et godt indblik i aktuelle udenrigspolitiske problemstillinger samt mulighed for at deltage i alle Selskabets arrangementer.

 

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og et CV til udenrigs@udenrigs.dk inden den 6. august 2018. Mærk din e-mail ”Praktikant – Efterår 2018”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Charlotte Flindt Pedersen på telefon: 29 29 82 86 (i perioden fra den 9.-13. juli og igen efter den 13. august) eller sekretariatsmedarbejder Josephine Mark Jacobsen på telefon: 71 96 01 86 (i perioden fra den 30. juli-6. august). Bemærk venligst at sekretariatet holder ferielukket i uge 29 og 30 (den 16.-27. juli).