Charlotte Flindt PedersenCharlotte Flindt Pedersen
Direktør

Charlotte Flindt Pedersen er Selskabets direktør.Hun har en lang karriere bag sig i Institut for Menneskerettigheder: Som ansvarlig for dets arbejde i Baltikum, Centralasien, Ukraine, Hviderusland og Serbien, som leder af det internationale civilsamfundssamarbejde og senest som vicedirektør og international chef. Hun er cand.mag i østeuropastudier og samfundsfag. Forfatter til bogen ”Eksperimentet – billeder fra Sovjetunionen” (1990).
OLYMPUS DIGITAL CAMERABrita V. Andersen
Sekretariatsleder

Brita Vibeke Andersen er leder af Selskabets sekretariat, redaktør af serien Lande i Lommeformat og medredaktør af Udenrigs. Hun er cand.scient.pol. med speciale i europæisk integration og har i en årrække været tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor. Hun har udgivet bogen “Interdependens. En analyse af begrebets brug i studiet af international politik”.
Julie Arnfred Bojesen
Student

Julie Arnfred Bojesen er studentermedhjælper i Selskabet og har ansvar for kommunikation og de digitale medier og hjælper med administrationen. Hun har en bachelor i statskundskab og læser nu en MA i Communication for Development. Hun er også frivillig chefredaktør i Magasinet rØST.
Frederik Worup
Praktikant

Frederik Worup er praktikant i Selskabet og beskæftiger sig med at gennemgå nye udenrigspolitiske udgivelser, rapporter og strategier. Han læser en bachelor i International Relations ved King’s College i London. 
 Cynthia Murillo
Praktikant

Cynthia Murillo er praktikant i Selskabet og beskæftiger sig med nye udenrigspolitiske udgivelser, rapporter og strategier. Hun er interesseret emner som korruption, økonomisk udvikling og ligestilling i Latinamerika, Africa og Sydøstasien. Cynthia har bachelorgrader i økonomi, International Relations og spansk fra University of California, Davis, og hun læser en kandidat i globale udviklingsstudier ved Københavns Universitet.