Charlotte Flindt PedersenCharlotte Flindt Pedersen
Direktør

Charlotte Flindt Pedersen er Selskabets direktør. Hun har en lang karriere bag sig i Institut for Menneskerettigheder: Som ansvarlig for dets arbejde i Baltikum, Centralasien, Ukraine, Hviderusland og Serbien, som leder af det internationale civilsamfundssamarbejde og senest som vicedirektør og international chef. Hun er cand.mag i østeuropastudier og samfundsfag. Forfatter til bogen ”Eksperimentet – billeder fra Sovjetunionen” (1990).

Sekretariatsmedarbejder 
 
Josephine er cand.merc.int. med speciale i udviklingsstudier. Hun tilrettelægger og realiserer Selskabets program i samarbejde med direktøren. Josephine er desuden ansvarlig for den daglige administration af sekretariatet, herunder også medlemsadministration.
OLYMPUS DIGITAL CAMERABrita V. Andersen
Medredaktør af Udenrigs

Brita Vibeke Andersen er forhenværende leder af Selskabets sekretariat og har arbejdet i Selskabet i mere end 36 år. Brita gik per 28. februar 2018 på pension, men fortsætter som redaktør af serien Lande i Lommeformat og medredaktør af Udenrigs indtil 2019. Brita er cand.scient.pol. med speciale i europæisk integration og har i en årrække været tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor. Hun har udgivet bogen “Interdependens. En analyse af begrebets brug i studiet af international politik”.
Lin A. Mortensgaard
Student

Lin A. Mortensgaard er studentermedhjælper i Selskabet og har ansvaret for kommunikation med medlemmer og Selskabets sociale medier. Lin hjælper også med administration ifm. events. Hun er MA(Hons) i International Relations & Arabic fra University of St Andrews, og læser nu til cand.scient.pol. Lin er også frivillig i Foreningen Enable og har udgivet en række artikler om international politik.    

Frederik Worup
Praktikant

Frederik Worup er praktikant i Selskabet og beskæftiger sig med at gennemgå nye udenrigspolitiske udgivelser, rapporter og strategier. Han læser en bachelor i International Relations ved King’s College i London.