Charlotte Flindt PedersenCharlotte Flindt Pedersen
Direktør

Charlotte Flindt Pedersen er Selskabets direktør. Hun har en lang karriere bag sig i Institut for Menneskerettigheder: Som ansvarlig for dets arbejde i Baltikum, Centralasien, Ukraine, Hviderusland og Serbien, som leder af det internationale civilsamfundssamarbejde og senest som vicedirektør og international chef. Hun er cand.mag i østeuropastudier og samfundsfag. Forfatter til bogen ”Eksperimentet – billeder fra Sovjetunionen” (1990).
 
Sekretariatsmedarbejder
 
Iben Ellersgaard er ansvarlig for den daglige administration i sekretariatet og understøtter Selskabets direktør i at realisere, tilrettelægge og udvikle Selskabets program. Iben er bachelor i antropologi fra Københavns Universitet, sprogofficer i russisk og dimitterer snart fra Europakollegiet som MA of European Interdisciplinary Studies med major i EU Neighbours and European Neighbourhood Policy.
OLYMPUS DIGITAL CAMERABrita V. Andersen
Medredaktør af Udenrigs

Brita Vibeke Andersen er forhenværende leder af Selskabets sekretariat og har arbejdet i Selskabet i mere end 36 år. Brita gik per 28. februar 2018 på pension, men fortsætter som redaktør af serien Lande i Lommeformat og medredaktør af Udenrigs indtil 2019. Brita er cand.scient.pol. med speciale i europæisk integration og har i en årrække været tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor. Hun har udgivet bogen “Interdependens. En analyse af begrebets brug i studiet af international politik”.
Lin A. Mortensgaard
StudentLin A. Mortensgaard er studentermedhjælper i Selskabet og har ansvaret for kommunikation med medlemmer og Selskabets sociale medier. Lin hjælper også med administration ifm. events. Hun er MA(Hons) i International Relations & Arabic fra University of St Andrews, og læser nu til cand.scient.pol. Lin er også frivillig i Foreningen Enable og har udgivet en række artikler om international politik.    
Frederik Worup
SkribentFrederik Worup gennemgår nye udenrigspolitiske rapporter og regeringsstrategier for Selskabet. Han er B.A.-kandidat i International Relations ved King’s College i London efter desuden at have læst et års statskundskab på Københavns Universitet. Han arbejder i øjeblikket i Bruxelles hos diplomatikonsulenthuset Independent Diplomat, der rådgiver stater og politiske bevægelser om international lov og diplomatistrategi. Han er medredaktør hos FN Forbundets medlemsblad ’GLOBAL’ og har deltaget i European Academy of Diplomacy’s School of Advanced Diplomatic Skills-program.