Lukas A. Lausen (formand)
Lukas er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og University of Oxford. Han er 27 år, og arbejder for tiden som politisk rådgiver for formanden for de danske socialdemokrater i Europa-Parlamentet, Jeppe Kofod. Lukas har været aktiv i DUS i snart mange år, og sammen med mange gode kræfter tog han for nogle år siden initiativ til at grundlægge DUS U35, Det Udenrigspolitiske Selskabs afdeling for medlemmer under 35. Når han ikke nørder udenrigspolitik nørder han tysk politik, og prøver at få livet mellem Bruxelles og København til at hænge sammen. 

Nicolai Trudsøe Trock (næstformand)
Nicolai er fuldmægtig i Udlændingestyrelsen. Han har en bachelorgrad i statskundskab og arabisk fra Københavns Universitet og en kandidat i mellemøststudier fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet som forskningsassistent på DIIS, praktikant på Det Danske Repræsentationskontor i Ramallah og som shippinganalytiker hos SeaIntel Maritime Analysis.

David Folting
David er cand.mag i historie. Under studiet var han med til at starte mentorordningen for internationale studerende på Humaniora ved Københavns Universitet. Han arbejdede med at lave computerspil hos PressPlay. I dag arbejder David i et familieejet FinTech selskab. Derudover bruger han sine kræfter på HD-studiet, sine to små nyfødte tvillinge-piger og sin kæreste. Davids nuværende fokus hos DUS35 er at lave Danmarks bedste mentorordning for vores medlemmer.

Emilie Dahl
Emilie læser en kandidatgrad i Statskundskab ved Københavns Universitet, hvor hun tager specialiseringen i International Relations, Conflict and Diplomacy. Derudover arbejder hun i Forsvarsministeriets internationale operationskontor, og hendes interesser er dybt forankret i sikkerhedspolitiske spørgsmål. Emilie er udover sit engagement i DUS u35 også frivillig kampagnemedarbejder for Socialdemokratiet og frivillig i Det Sociale Netværk, hvor hun tidligere har arbejdet som studentermedhjælper.

Mathies Duch Gronemann
Mathies er 20 år og studerer statskundskab på Københavns Universitet. Ved siden af studiet arbejder han som underviser og mentor for gymnasieelever. Han interesserer sig særligt for klimapolitik, sikkerhedspolitik og FN. Udover sit engagement i U35 er Mathies medstifter af studenterforeningen FOKUS, der arbejder for at informere og skabe debat om klimapolitik.  

Rasmus Fonnesbæk Andersen
Rasmus arbejder som konsulent for Dalberg Advisors i Dakar, Senegal, hvor han arbejder med udvikling for internationale organisationer, regeringer, virksomheder og fonde. Han er cand.scient.pol. og ph.d. i statskundskab fra Københavns Universitet, hvor han bl.a. har forsket i diktaturstater, demokratisering og korruption. Dertil har han tidligere været Fulbright Scholar på Harvard University samt arbejdet i det danske Folketing. Han er medlem af Freds- og Stabiliseringsberedskabet som valgobservatør for Udenrigsministeriet.

Valdemar Satoshi Røjle Christensen 
Valdemar er 25 år og studerer sociologi på Københavns Universitet, hvor han er i gang med at skrive sit speciale. Han arbejder på nuværende tidspunkt som konsulent for FN’s Udviklingsprogram UNDP i København. Han har tidligere arbejdet som konsulent for samme organisation i Bangkok. Ydermere har han tidligere været i praktik på Den Amerikanske Ambassade i København og arbejdet som studentermedhjælper for et japansk firma i Tokyo.