Lukas A. Lausen (formand)
Lukas er født og opvokset i Tyskland, hvor han tog en studentereksamen, inden han flyttede til Danmark. Han er bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet, og har igennem de sidste år arbejdet i flere danske ministerier og i den private sektor. Ved siden af studier og arbejde indgår Lukas også i magasinet RÆSON’s chefredaktion. I år læser han en mastergrad i Public Policy ved University of Oxford.

Josephine Henrietta Daniel Hansen (næstformand)
Josephine studerer statskundskab på Københavns Universitet og har tidligere studeret International Business and Politics på CBS. Hun er særligt interesseret i frihandelsaftaler, stormagtspolitik og EU. Endvidere arbejder hun med markedsudvikling i Dansk Industri og har tidligere været beskæftiget i brancheforeningen for byggeindustrien.
Udover sit engagement i DUSU35 har Josephine tidligere siddet i bestyrelsen for studenterforeningen PolicyForum.

Katrine Emilie Andersen
Katrine er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og arbejder til dagligt i Energi-, Forsynings og Klimaministeriet. Før det var hun forskningsansat på KU samt bl.a. praktikant i Udenrigsministeriet. Katrine har også tidligere læst på Journalisthøjskolen i tre år med praktik på Berlingske Media. Endelig har hun været frivillig i Ungdommens Røde Kors i 13 år, bl.a. som leder af projekter for flygtningebørn og som landsstyrelsesmedlem.

Rasmus Fonnesbæk Andersen
Rasmus er cand.scient.pol. og ph.d.-studerende i statskundskab ved Københavns Universitet, hvor han forsker i diktaturstater, demokratisering og korruption. Han har tidligere været Fulbright Scholar på Harvard University og arbejdet i det danske Folketing. Dertil er han medlem af Freds- og Stabiliseringsberedskabet som valgobservatør for Udenrigsministeriet.

Mads Bak
Mads er studerende ved Roskilde Universitet, hvor han læser International Studies og Politik & Administration. Derudover har Mads en fortid som journaliststuderende ved RUC. Ved siden af studierne er han foreningssekretær i den studenterpolitiske forening Frit Forum.

Troels Emil A. Boe
Troels læser en kandidatgrad i jura ved Københavns Universitet, hvor han fokuserer på sikkerheds- og udenrigspolitikkens juridiske aspekter. Han har tidligere været i praktik både i Folketinget og ved den danske delegation til NATO. Udover sit engagement i U35 er Troels frivillig i Det Danske Spejderkorps, hvor han arbejder med eksterne relationer, fx som korpsets repræsentant i Dansk Ungdoms Fællesråd.

Kristina Feldt
Kristina er uddannet cand.merc.int. fra CBS, hvorigennem hun har specialiseret sig i privatsektorudvikling i vækstøkonomier og udviklingslande. Hun er især interesseret i Afrika og har indgående kendskab til Uganda og Etiopien. Hun har arbejdet med konsulentbistand for Nordic Consulting Group samt med bæredygtighed for et multinationalt selskab.

David Folting
David er cand.mag i historie med tilvalg i statskundskab. Under studiet var han med til at starte mentorordningen for internationale studerende på Humaniora ved Københavns Universitet. Han har tidligere arbejdet med computerspil hos PressPlay og har nu startet et FinTech-selskab med sin bror og far. Han primære udenrigspolitiske interesser er EU, Europa, NATO samt hvordan man kombinerer disse emner med IT.

Reshma Husaini

Marc Jacobsen
Marc er ph.d.-studerende i statskundskab ved Københavns Universitet, hvor han forsker i internationale og postkoloniale relationer i Arktis. Ved siden af studierne er han senior fellow ved den internationale tænketank The Arctic Institute, hvor han primært skriver om forholdet mellem Danmark og Grønland. Marc er cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse ved CBS og MA ‘with distinction’ i Internationale Relationer fra University of Westminster.

Kristian Mangor
Kristian er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet med et speciale i forhandlingsteori. Han har desuden læst på flere andre europæiske universiteter og handelshøjskoler, og har brugt en stor del af sit voksne liv i udlandet. Kristian har især interesse for Afrika og det forhandlingstekniske.

Nicolai Trudsøe Trock
Nicolai er fuldmægtig i Udlændingestyrelsen. Han har en bachelorgrad i statskundskab og arabisk fra Københavns Universitet og en kandidat i mellemøststudier fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet som forskningsassistent på DIIS, praktikant på Det Danske Repræsentationskontor i Ramallah og som shippinganalytiker hos SeaIntel Maritime Analysis.