persuasive essay ending sentence the essay called shame essay on prison reform essay on lever high school graduation essay examples essay on health insurance

Europa på forsiden med Peter Wolodarski og Mette Østergaard

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det Kgl. Bibliotek og Det Udenrigspolitiske Selskab inviterer nuværende og tidligere chefredaktører fra de mest indflydelsesrige europæiske aviser til at tale om de vigtigste europæiske historier netop nu: Brexit, klima og flygtninge. Det er netop chefredaktørerne, som i sidste ende står med ansvaret for, hvad deres avis vælger at viderebringe, og som må gå forrest i kampen for, at de klassiske medier ikke bliver fejet omkuld i tidens fake news-stormvejr.

Til dette arrangement er Peter Wolodarski, chefredaktør for Dagens Nyheter – et af de største dagblade i Sverige – samt chefredaktør på Berlingske, Mette Østergaard, inviteret til at give deres syn på de europæiske nyhedshistorier.

Arrangementet finder sted den 11. november kl. 20.00 til 21.30 på scenen i Dronningesalen på Det Kgl. Bibliotek.

Arrangementet er kun gratis for medlemmer af Det Udenrigspolitiske Selskab – tilmelding nødvendig herunder.
Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig på Det Kongelige Biblioteks egen hjemmeside her.

 

OBS bruger du Gem som iCal kalenderfunktionen nederst, skal du være opmærksom på, at der er en times forskel. Du skal således selv rette tiden fra østeuropæisk tid til centraleuropæisk tid, når du tilføjer begivenheden i din kalender. Dette drejer sig KUN om iCal-funktionen og ikke om Google kalenderfunktionen.

 

 

Der er desværre lukket for tilmeldinger.