manhattan hunter science high school application essay drugs by gore vidal essay writing an essay about yourself for scholarship graffiti art essays narrative of the life of frederick douglass essay topics

Fremtiden og økonomien efter COVID-19 med OECD-ambassadøren

Indlæser Begivenheder

Danmarks ambassadør ved OECD Carsten Staur vil give os sit bud på, hvordan OECD vil håndtere den enorme krise, coronapandemien har skubbet verden ud i.

Det Udenrigspolitiske Selskab markerer i efteråret 2020 250-året for den formelle etablering af Udenrigsministeriet gennem en række onlinemøder med danske ambassadører fra hele verden – med vidt forskellige opgaver. I dette andet arrangement i samarbejde med Udenrigsministeriet fokuserer vi på OECD. 

Coronavirus-pandemien er en sundhedskrise uden præcedens, som tester vores kollektive evne til at reagere. Pandemien har ligeledes forårsaget et af de største økonomiske og sociale chok i det 21. århundrede. Produktionsstop i berørte lande, rammer forsyningskæder over hele verden, og der er sket et kraftigt fald i forbruget. Adfærd på de finansielle markeder afspejler ligeledes den ekstraordinære usikkerhed om situationen. Sammenkoblingen af en global sundhedskrise med en økonomisk og finansiel krise kommer at belaste vores samfund på en måde vi slet endnu ikke kan forestille os. Mere end en tredjedel af husholdningerne i OECD-medlemslande er økonomisk usikre, og kan ikke tåle flere måneder uden indtægt, samtidig har vi slet ikke overblik over, hvordan den kombinerede sundheds- og økonomiske krise har ramt Afrika.

Organisation for Economic Co-operation and Development har som opgave at stimulere økonomisk fremgang og markedsøkonomi mellem OECD’s medlemslande. Hvordan vil OECD håndtere krisen? Danmarks ambassadør ved OECD Carsten Staur vil i dette event fortælle om OECD’s udfordringer i forbindelse med pandemien.

 

Eventet er gratis for medlemmer af Det Udenrigspolitiske Selskab. Bliv medlem her.

Tilmeldingslink er sendt til medlemmer.

Ikke-medlemmer kan købe billet her:

 

 

I samarbejde med: