Morgen-brief: Folketingspartiernes udenrigspolitik – Dansk Folkeparti

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I Det Udenrigspolitiske Selskab ser vi frem mod det kommende folketingsvalg med spørgsmålene: Hvor står Danmark i verden, og hvor skal vi hen?

Vi gør klar til valget med en programserie, hvor vi på skift møder de opstillingsberettigede partiers udenrigsordførere for at lære mere om partiernes udenrigspolitiske visioner. Hver fredag morgen i marts og april byder vi på morgenkaffe, mens vi giver scenen til en udenrigsordfører. Formatet lægger vægt på oplysning mere end debat, og således får ordføreren 30 minutter til at tale om partiets udenrigspolitiske linie, hvorefter der vil bliver åbnet for spørgsmål.

Dansk Folkepartis Søren Espersen gæster os den 15. marts kl. 08.30 i Christianshavns Beboerhus. 

Søren Espersen er Medlem af Folketinget og er Dansk Folkepartis udenrigsordfører. Dertil kommer Søren Espersens medlemskab af Folketingets Præsidium (2007-12) og hans nuværende formandskab for Det Udenrigspolitiske Nævn. Søren Espersen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (1980). Se hele Espersens CV her

De øvrige fredage i marts vil programmet se således ud: 

 

1. marts Michael Aastrup Jensen (MF) Venstre
8. marts Nick Hækkerup (MF) Socialdemokratiet
22. marts Martin Lidegaard (MF Radikale Venstre
29. marts Holger K. Nielsen (MF) Socialistisk Folkeparti

 

De resterende udenrigspolitiske ordførere vil blive annonceret løbende. 

Den 10. april samler vi alle de deltagende ordførere til en stor debat på Johan Borups Højskole kl. 09.00-10.30. Mere information og tilmelding følger i separat invitation. 

Du tilmelder dig arrangementet med Søren Espersen den 15. marts via blanketten nedenfor. For at tilmelde dig de andre arrangementer i programserien, bedes du finde hvert enkelt arrangement her.

 

Der er desværre lukket for tilmeldinger.