what are your short and long-term career goals essay conservative american revolution essay cool hand luke essay free childhood observation essay essay opening sentence essay about kinship

Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

U35-læsegruppe: “Diktatoren i Damaskus” med Adam Holm

2. december kl. 17.30 - 19.30 CET

Tilmelding nødvendig – begrænsede pladser! KUN for U35-medlemmer!

Syrien er under voldsomt pres – ikke mindst på grund af pandemien, der nu har lagt hele sundhedssektoren ned, som allerede før corona var voldsomt påvirket af den syriske borgerkrig. Det syriske parlamentsvalg, som blev udskudt to gange i år, blev gennemført i juli måned og blev kaldt “diktatorværdigt” og “teatralsk”. Bashar al-Assads Baath-parti og dets allierede vandt ikke overraskende 177 ud af 250 parlamentspladser. 

Men hvem er Bashar al-Assad? Hvor kommer han fra, og hvor er han på vej hen? I hans seneste bog, Diktatoren i Damaskus, tager journalist og forfatter Adam Holm et andet greb på fortællingen om Syrien. Han tager udgangspunkt i den siddende diktator og dennes vej til magten. Det er en dramatisk og besynderlig historie.

Vi inviterer vores U35-medlemmer til en spændende aften med Adam Holm, hvor vi diskuterer hovedpointerne fra hans bog. 

Er man blandt de 5 hurtigste, kan man komme forbi sekretariatet på Amaliegade 40A og hente et eksemplar af bogen til 160 kroner (35% rabat). (Skriv til meriem@udenrigs.dk og aftal afhentning.)

 

Tilmeld dig her:
Jeg accepterer brug af mine personlige data

    
     
   

Detaljer

Dato:
2. december
Tidspunkt:
17.30 - 19.30 CET
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab U35
E-mail:
u35@udenrigs.dk
Hjemmeside:
udenrigs.dk

Sted

Det Udenrigspolitiske Selskab
Amaliegade 40a
København K, 1256 Danmark
+ Google Maps