essay on economy of pakistan pdf essay descartes texting and driving essay persuasive good essays about teachers essay describing a doctors waiting room describe your career plans goals and personal ambitions essay

Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

U35: Torsdagsbar med Jens Rohde

29. oktober kl. 17.00 - 18.15 CET

*Tilmelding nødvendig – begrænsede pladser. KUN for U35-medlemmer.*

Dette arrangement blev desværre aflyst i foråret grundet COVID-19. Heldigvis er emnet og personen ligeså relevant i dag. Derfor er vi glade for endnu en gang at invitere folketingsmedlem og tidligere medlem af EU-parlamentet Jens Rohde til torsdagsbar med U35.

Hvad skal vi med det europæiske samarbejde, og hvilken rolle skal EU spille i den nye verdensorden? Hvordan vil De Radikale stille sig mod regeringens defensive kurs i en tid, hvor Danmarks position i EU er under forandring?

Jens Rohde har som EU-parlamentariker 2009-2019 blandt andet haft et stærkere EU og en grøn revolution som sine mærkesager.

Rohde fortæller om de udenrigspolitiske og europæiske udfordringer, vi står overfor, hvorefter næstformand i DUS U35 Robert Matlok vil stille den erfarne politiker nogle spørgsmål omkring, hvilken rolle Danmark har i EU og i andre udenrigspolitiske sammenhænge. Efterfølgende vil publikum have mulighed for at stille spørgsmål.

 

Tilmeld dig her:
Jeg accepterer brug af mine personlige data

    
     
   

Detaljer

Dato:
29. oktober
Tidspunkt:
17.00 - 18.15 CET
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab U35
E-mail:
u35@udenrigs.dk
Hjemmeside:
udenrigs.dk

Sted

Cafe Paludan
Fiolstræde 10
København, 1171 Danmark
+ Google Maps