essay on economy of pakistan pdf essay descartes texting and driving essay persuasive good essays about teachers essay describing a doctors waiting room describe your career plans goals and personal ambitions essay

Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: U35: Torsdagsbar med Jens Rohde

29. oktober 2020 kl. 17.00 - 18.15 CET

Pga. coronasituationen er vi nødt til – igen – at udskyde dette arrangement.

Dette arrangement blev desværre aflyst i foråret grundet COVID-19. Heldigvis er emnet og personen ligeså relevant i dag. Derfor er vi glade for endnu en gang at invitere folketingsmedlem og tidligere medlem af EU-parlamentet Jens Rohde til torsdagsbar med U35.

Hvad skal vi med det europæiske samarbejde, og hvilken rolle skal EU spille i den nye verdensorden? Hvordan vil De Radikale stille sig mod regeringens defensive kurs i en tid, hvor Danmarks position i EU er under forandring?

Jens Rohde har som EU-parlamentariker 2009-2019 blandt andet haft et stærkere EU og en grøn revolution som sine mærkesager.

Rohde fortæller om de udenrigspolitiske og europæiske udfordringer, vi står overfor, hvorefter næstformand i DUS U35 Robert Matlok vil stille den erfarne politiker nogle spørgsmål omkring, hvilken rolle Danmark har i EU og i andre udenrigspolitiske sammenhænge. Efterfølgende vil publikum have mulighed for at stille spørgsmål.

 

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
29. oktober 2020
Tidspunkt:
17.00 - 18.15 CET
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab U35
E-mail:
u35@udenrigs.dk
Hjemmeside:
udenrigs.dk

Sted

Cafe Paludan
Fiolstræde 10
København, 1171 Danmark
+ Google Maps