romeo flaws essay should salt be banned from processed foods essay essay good teacher qualities essay on importance of character in life voting behaviour in the uk essays

DUS35 medlemskab

DUS35 er Det Udenrigspolitiske Selskabs ungdomsafdeling for unge under 35.

Kontingentet er på 200 kr. om året.

Medlemskabet af DUS35 rummer alle de elementer som tilbydes almindelige medlemmer af Selskabet, plus nogle helt særlige tilbud kun for DUS35-kredsen. På grund af det meget lave kontingent får man dog ikke tilsendt tidsskriftet Udenrigs og andre udgivelser på papir, men får adgang til at downloade dem på sin computer.

Som medlem får man følgende:

  • Indbydelser til alle medlemsmøder, konferencer og tilsvarende arrangementer. 
  • Digital version af tidsskriftet Udenrigs. Tidsskriftet udkommer tre gange om året med artikler om udenrigspolitik. 
  • Indbydelser til at deltage i Selskabets studierejser. Deltagelse i rejserne betales dog særskilt. Vi arbejder på at skaffe midler til to stipendier, så DUS35-medlemmer kan deltage kvit og frit i studierejserne.

Som DUS35-medlem får man desuden følgende, der kun tilbydes medlemmer af ungdomsafdelingen:

  • 4-6 særlige arrangementer årligt, målrettet unge mennesker. Vi lægger vægt på, at der ved disse arrangementer også bliver lejlighed til at netværke.
  • En årlig konference med danske og internationale oplægsholdere.

Vi oplever i øjeblikket tekniske problemer i forbindelse med tilmelding af nye medlemmer. Vil du gerne være medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab, bedes du derfor sende dine oplysninger til medlem@udenrigs.dk, hvorefter vi opretter dig som medlem. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 33 14 88 86.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Er du interesseret i at blive DUS-medlem, så send en kort mail med oplysning om navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, samt hvordan du blev opmærksom på Det Udenrigspolitiske Selskab, til U35@udenrigs.dk, hvorefter vi sender en indmeldelsesblanket. Spørgsmål vedrørende medlemskab besvares gerne af sekretariatet på 33 14 88 86.