Facebooktwitterlinkedinmail

Det Udenrigspolitiske Selskab søger en studentermedhjælper med interesse for udenrigspolitik, kommunikation og foreningsarbejde!

Er du effektiv, dedikeret og god til at kommunikere? Det Udenrigspolitiske Selskab (DUS) søger en studentermedhjælper, som kan være med til at støtte vores ungdomsforening DUS U35 i deres arbejde. Samtidig vil du indgå i det almindelige sekretariatsarbejde i Det Udenrigspolitiske Selskab og dermed være med til at opfylde DUS’ overordnede formål om at fremme det almene kendskab til og interessen for udenrigspolitiske spørgsmål i Danmark.

Opgaverne består i:

  • Administration og medlemspleje
  • At bistå Det Udenrigspolitiske Selskabs ungdomsafdeling U35
  • Logistik og support i forbindelse med DUS’ mange møder, konferencer og seminarer om udenrigspolitiske forhold;
  • Presse- og kommunikationsarbejde
  • Løbende bidrag til hjemmeside og sociale medier
  • Hjælp til fundraising

Forudsætninger
Du skal have et bredt kendskab til udenrigspolitik og internationale forhold og en udpræget flair for skriftlig kommunikation på dansk og engelsk, samt føle dig hjemmevant på de sociale medier. Du må gerne være idérig, selvstændig og resultatorienteret i din måde at arbejde på. Kendskab til foreningsarbejde og teknisk flair er en fordel.

Arbejdet udføres på sekretariatet på Amaliegade 40A, 1256 København K. Du skal være indskrevet ved en relevant akademisk uddannelse og have været i gang med studiet i et par år.

Vi tilbyder
15 timer om ugen til almindelig studentertakst, gode kollegaer, frokostordning og et solidt indblik i både det politiske Danmark (og verden) og foreningslandskabet. Du bliver en del af et lille, engageret og aktivt team, der brænder for udenrigspolitik og internationale forhold og gerne tager de helt store diskussioner i kaffepausen.

Deadline for ansøgninger er 6. februar, og samtaler afholdes den efterfølgende uge.

Tiltrædelse 1. marts eller snarest herefter. Ansøgning og CV sendes til sekretariatsleder Julie Arnfred Bojesen på julie@udenrigs.dk med emnefeltet “Ansøgning: Studentermedhjælper”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Charlotte Flindt Pedersen på tlf.: 29298286.

Om Det Udenrigspolitiske Selskab
Det Udenrigspolitiske Selskab er en privat, almennyttig forening med formålet at fremme kendskabet til og højne interessen for udenrigspolitiske spørgsmål i Danmark. Selskabet er uafhængigt af såvel det offentlige og de politiske partier som af erhvervs- og organisationsinteresser. Yderligere information kan findes på www.udenrigs.dk.