proverbs used in essay writing red ribbon week essays describe yourself essays sample ceo college essay organizer essay writing competition on education for sustainable development 250 word essay meme

Bliv medlem af Selskabet

Bliv en del af Danmarks eneste forening, der beskæftiger sig med udenrigspolitik, internationale relationer og globale forhold. Bliv klogere og tag del i samfundsdebatten.

NOTE: Køb medlemskab som gave og få tilsendt et gavekort, du kan glæde en anden med. Send en mail til medlem@udenrigs.dk med emnet ‘Gavekort’ og oplys hvilket medlemskab, du ønsker, samt navn, adresse og kontaktinformation på modtager og på dig selv. 

HVORFOR?
Det Udenrigspolitiske Selskab er en uafhængig organisation som arbejder for at fremme interessen for og styrke debatten om udenrigspolitik i Danmark. I en turbulent udenrigspolitisk tid er det vigtigere end nogensinde at forholde sig kritisk til det, der sker, og være med til at holde magthaverne ansvarlige for den politik, de fører. 

Vi er en medlemsbaseret forening, hvor medlemmerne står i centrum. Vi er stolte af at have 1500 engagerede borgere, diplomater, forskere, journalister, politikere og studerende i vores netværk.

HVAD?
Som medlem får man følgende:

  • Invitation til alle vores arrangementer, konferencer og møder og webinarer.
  • Tidsskriftet Udenrigs tilsendt gratis. Tidsskriftet udkommer tre gange om året med artikler om udenrigspolitik. 
  • Mulighed for til at deltage i Selskabets studierejser.
  • Blive del af et netværk af udenrigspolitisk engagerede mennesker.

HVOR MEGET?
Priser for medlemskab per år er:

  • Kr. 800,- (enkeltmedlemskab)
  • Kr. 1225,- (familiemedlemskab / 2 personer)
  • Kr. 200,- (U35-medlemskab 15-35 år)

Abonnement på tidsskriftet Udenrigs (4 stk/år) koster 300 kroner. Læs mere her.

 

Are you a company or an embassy?

We have collective memberships for your institution with up to five representatives. Contact us at medlem@udenrigs.dk for more information.