Ambassademedlemskab er et nyt tilbud fra Det Udenrigspolitiske Selskab og består af en række aktiviteter specielt beregnet for udenlandske diplomater i Danmark.

Som ambassademedlem modtager De og Deres ambassade eller Repræsentation følgende:

  • Mulighed for at deltage i 5-6 briefinger om dansk indenrigs-, europæisk-, udenrigs-, forsvars-, og økonomisk politik hvert år. Alle briefinger bliver rundbordssamtaler og vil blive afviklet i det centrale København. Invitationer udsendes på mail mindst tre uger i forvejen.
  • Adgang til Det Udenrigspolitiske Selskabs hjemmeside, der bl.a. indeholder internationale klummer, skrevet på engelsk af fremtrædende politikere, forskere og andre eksperter, blandt dem Joschka Fischer, Javier Solana og Joseph Nye.
  • Mulighed for at få offentliggjort artikler og andet materiale som klummer på vores hjemmeside. Dette betyder eksempelvis, at hvis det land, – som De repræsenterer, – lancerer et nyt initiativ af international interesse eller bliver midtpunkt i den internationale udvikling, så vil vi på basis af en redaktionel vurdering offentliggøre en artikel eller anden tekst skrevet af Dem, et medlem af Deres regering eller andre.
  • Invitationer til alle møder, konferencer og andre aktiviteter som Det Udenrigspolitiske Selskab arrangerer, på lige fod med personlige medlemmer og firmamedlemmer.

Hvis De allerede er personligt medlem eller firmamedlem, ændrer vi gerne Deres medlemskab til et ambassademedlemskab.

* felterne skal udfyldes

Jeg bekræfter ved mit samtykke, at jeg giver samtykke til, at Det Udenrigspolitiske Selskab samt de databehandlere, der er nævnt nedenfor, indsamler og behandler personoplysninger om mig, når jeg indmelder mig i Selskabet.
Jeg accepterer behandlingen af personoplysninger

Læs mere om vores behandling af personoplysninger >>

Ambassademedlemskabet af Det Udenrigspolitisk Selskab koster 3000 kroner for et helt år. Har De lyst til at blive medlem, send da en mail til direktør Charlotte Flindt Pedersen. Så sender vi en kvittering.

Har De nogle spørgsmål i forbindelse med ambassademedlemskabet så kontakt venligst direktør Charlotte Flindt Pedersen på telefon 33 14 88 86 eller på flindt@udenrigs.dk