Charlotte Flindt PedersenCharlotte Flindt Pedersen
Direktør

Charlotte Flindt Pedersen er Selskabets direktør. Hun har en lang karriere bag sig i Institut for Menneskerettigheder: Som ansvarlig for dets arbejde i Baltikum, Centralasien, Ukraine, Hviderusland og Serbien, som leder af det internationale civilsamfundssamarbejde og senest som vicedirektør og international chef. Hun er cand.mag i østeuropastudier og samfundsfag. Forfatter til bogen ”Eksperimentet – billeder fra Sovjetunionen” (1990).
 
 
Julie Arnfred Bojesen
Sekretariatsleder og kommunikationsansvarlig
 
Julie er sekretariatsleder med ansvar for Selskabets daglige drift og kommunikationsindsatser, heriblandt strategiudvikling samt produktionen af tidsskriftet Udenrigs. Julie er bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet og MA i Communication for Development med speciale i fredsteori fra Malmö Universitet. Hun startede som student i Selskabet og har sidenhen været projektleder på digitaliseringen af Udenrigs. Hun har været politisk praktikant på den danske ambassade i Kyjiv og er på frivillig basis chefredaktør på Magasinet rØST. 
Christian Hedegaard
Student      
 
Christian Hedegaard er studentermedhjælper i Selskabet og bistår med kommunikation, oversættelser og baggrundsanalyser og research. Christian bidrager også i planlægning og afvikling af selskabets aktiviteter, såsom debatarrangementer, ambassadebriefings og studieture. Christian har studeret ved SDU, Sorbonne (Paris IV) og Université Cheikh Anta Diop de Dakar. Aktuelt er han tilknyttet forskningsgruppen Consumption, Culture and Commerce (CCC) ved Syddansk Universitet.
Per Carlsen
Seniorrådgiver    

Per Carlsen er tidligere diplomat og ambassadør i Litauen, Rusland og Letland. Han er cand.mag. i historie og russisk og har været en nøgleperson i det dansk-russiske samarbejde gennem de seneste tre årtier. Som embedsmand for flere danske forsvars- og udenrigsministre, navnlig Ellemann og Hækkerup, arbejdede Per Carlsen ligeledes med at styrke forholdet til De Baltiske Lande i kølvandet på den kolde krig, gennem initiativer som The Baltic Development Forum og BALBAT. Per Carlsen er foruden seniorrådgiver i Det Udenrigspolitiske Selskab også formand for bestyrelsen for Det Hviderussiske Universitet i Vilnius (EUH).

Liselotte Odgaard
Research Fellow        

Liselotte Odgaard er Research Fellow i Selskabet og forsker aktuelt i kinesisk arktisk- og sikkerhedspolitik. Liselotte, der er tidligere professor ved Århus Universitet, har tillige været research fellow ved Woodrow Wilson Center med tilknytning til projektet ’Metternich and China’s Post-Cold War Grand Strategy.’ Senest har Liselotte forsket ved Institut for Militære Operationer på Forsvarsakademiet.

Frederik Burhøj Jerris
Praktikant

Frederik er sommerpraktikant i selskabet og arbejder bl.a. med at udgive politiske analyser og artikler til hjemmesiden samt at understøtte selskabets andre ansatte i daglige opgaver. Til dagligt bor han i England hvor han studerer Politik og Internationale Relationer ved University of Cambridge.