writing a introduction for a compare and contrast essay a essay kill mockingbird theme to personal statement essay samples graduate school compare and contrast essay template middle school

Stillingsopslag: Praktikant foråret 2020

Published on

Facebooktwitterlinkedinmail

Det Udenrigspolitiske Selskab (DUS) søger en praktikant med gode kommunikative evner og interesse for udenrigspolitik.

 

Vi søger dig, der er engageret, analytisk og kommunikativt anlagt. Som praktikant i Det Udenrigspolitiske Selskab vil du være med til at gennemføre DUS’ overordnede formål om at kommunikere, debattere og fremme det almene kendskab til og interessen for udenrigspolitiske spørgsmål i Danmark.

Opgaverne består i:

  • Kommunikationsarbejde af hjemmeside/facebook/twitter/instagram
  • Udarbejdelse af analyser om aktuelle, udenrigspolitiske temaer og problemstillinger til hjemmesiden
  • Promovering af tidsskriftet Udenrigs
  • Research til og produktion af DK4’s tv-programmer, såsom ’Uffe og Mogens om verden’ i samarbejde med direktøren
  • Udvikling og planlægning af DUS’ mange møder og seminarer om udenrigspolitiske forhold;
  • Løbende pressearbejde i forbindelse med møder, annoncering, artikler til hjemmeside og presse, videointerviews
  • Almindeligt sekretariatsarbejde.

Forudsætninger:

Du skal have et bredt kendskab til udenrigspolitik og internationale forhold og udpræget flair for skriftlig kommunikation på dansk og engelsk. Tidligere erfaring med SoMe og digital kommunikation er en fordel. Du skal være indskrevet på en relevant akademisk uddannelse. 

Vi tilbyder:

Praktikplads med tiltrædelse den 3. februar eller snarest derefter.

Hos DUS får du indblik i det politiske og internationale miljø Stillingen er ulønnet, men du bliver en del af et lille, engageret og aktivt team, der brænder for udenrigspolitik og internationale forhold, og du er meget velkommen til at deltage i DUS’ møder, konferencer og briefinger. Du får et solidt indblik i foreningslivet og de travle arbejdsgange i “maskinrummet”, mulighed for selv at bidrage og få ansvar samt adgang til et stort netværk af spændende aktører. 

Deadline for ansøgninger er tirsdag den 10. december eller snarest muligt. Ansøgning + CV sendes til julie@udenrigs.dk med overskriften “praktikant”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til sekretariatsleder Julie Arnfred Bojesen på tlf: 7196 0186.