best ways to start writing an essay transfer essay outline an essay about sinhala and tamil new year compare and cotrast essay essay for uc berkeley argumentative essay dogs vs cats

Vi søger kommunikationspraktikant

Published on

 

Vi leder efter dig, som har en kommunikationsprofil og interesse for udenrigspolitik og internationale relationer, og som kan være med til at løfte en lille forenings eksterne kommunikation.

Som praktikant i Det Udenrigspolitiske Selskab vil du være med til at gennemføre DUS’ overordnede formål om at kommunikere, debattere og fremme det almene kendskab til og interessen for udenrigspolitiske spørgsmål i Danmark.

Opgaverne består i:

  • Udarbejdelse af visuelt og skriftligt indhold til sociale medier
  • Korrektur, redigering og kvalitetstjek af skriftligt indhold
  • Opdatering af hjemmeside
  • Udarbejdelse af skriftligt indhold, programmer og invitationer
  • Redigering af videoer og podcast
  • Assistance i forbindelse med eventkoordinering
  • Medlemspleje og markedsføring

Om dig:
Du skal have kendskab til udenrigspolitik og internationale forhold og udpræget flair for (grammatisk korrekt) skriftlig kommunikation på dansk og engelsk. Du er visuelt anlagt, kreativ og grundig samt god til at koordinere og bevare overblikket. Erfaring med WordPress, video-, billede- og lydredigering er en fordel.

Du kommer til at arbejde sammen med sekretariatsleder, og da vi tit har travlt, skal du både kunne tage initiativ og selvstændigt komme med input og idéer, samtidig med at du er en del af et lille team, som arbejder i samme retning.

Du skal være indskrevet på en relevant akademisk uddannelse.

Vi tilbyder:
Stillingen er ulønnet, men du bliver en del af et lille, engageret og aktivt team, der brænder for udenrigspolitik og internationale forhold, hvor vi lærer noget nyt hver dag. Du får chancen for at få indblik i en travl civilsamfundsorganisation og mulighed for at fordybe dig fagligt. Her hjælper vi altid hinanden, vi giver frihed under ansvar, og du vil løbende få feedback og vejledning. Du er meget velkommen til at deltage i vores arrangementer og møder.

Tiltrædelse den 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Deadline for ansøgninger er tirsdag den 10. december eller snarest muligt. Ansøgning og CV sendes til julie@udenrigs.dk med emnefelt “Praktikant”. Samtaler afholdes i uge 51.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til sekretariatsleder Julie Arnfred Bojesen på tlf. 7196 0186.

Categories: Nyheder